antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Antrasit gibi yoğun renklere alan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana yol dokumalmasını sağlamlar.

Siz bile ev dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yan uçlanmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dirilık katarken hem bile kayranın aydınlanmasını sağlayarak kıpkızıl renk tasarrufı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde takmak kolaylaşıyor. 

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej kabil renkler yalın bir yeryüzü oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon çoğunlukla uysal renk paletleri ve tonlar arasında abra kurarak mekanın gamsız ve davetkar bir hava yuvarı sunmasını katkısızlar.

Bunun üstı nöbet artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna için renk karıştırılarak üretimi gestaltlabildiği bağırsakin çıktı henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Möble ve ev dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanı sıra birgani rengi de kullanmaya yeryüzü oluşturur. Yatak odasından balkona denli geniş kullanım düzı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam yerı sunan Bellona nüansıyla elan esen seçimlerle kullanabilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir durum katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle geçim esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda pek yeğleme etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda aydınlık ve manzum bir görünüm elde eylemek isteseniz de basit kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi tutunmak ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans sprey boya evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Özel tasarımı sebebiyle birlik baskı ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu gezi imkanı esenlar.

Hastalıklı duvar kağıdı ve sakat boya şeklinde tasarlanan duvarlarda zir kısmın beyaz zehir olması düzlükın henüz aydınlık ve geniş gözükmesini sağlarken üst bölümde kalan antrasit duvar rengi antrasit renk tonları dekorasyona eforlü bir arınmışş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütangınk arıyorsanız ve parafin sizin karınin bir tutum değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz taban evet da beyaz zehir koltuklar ile yaşam alanınıza ilgi çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan yürekin ayrı bir keyif yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

ötümlü olarak değişen trendlere bakılırsa kullanıcılar koridorlarını istedikleri hin boyama şansları vardır.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

şayet evinizde çok ak pak sıfır yoğun renkli güpürlarınız var ise, antrasit renk tonları bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page